Monday, June 21, 2010

Θα'ρχίσω να πιστεύω στα ζώδια!

Απόσπασμα από την Athens Voice της προηγούμενης εβδομάδας:

Αιγώκερως

(...) Σου δίνεται η διαύγεια να αντιληφθείς ότι κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο σου και στους στόχους σου, ότι κάθε στραβοπάτημα και ατυχία σε ενδυναμώνουν και ότι πρέπει να αφήσεις την προσωπική σου Αλήθεια να σε οδηγήσει.
Ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις χώρα, ακόμα κι αν πρέπει να φύγεις μακριά από το σπίτι σου, ακόμα και αν πρέπει να βγείς γυμός στην Ομόνοια, ακόμα και αν πρέπει να εγκαταλείψεις αγαπημένους ανθρώπους για να αποδείξεις την αξία σου, θα το κάνεις.
Ένα αερόστατο για να ανεβεί ψηλά πρέπει να πετάξει οτιδήποτε βαρύ κ άχρηστο.
Μπορεί να θλίβεσαι για ό,τι πετάς, όμως τίποτα δεν μπορει να αντικαταστήσει το οξυγόνο που σου δίνει η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου.


Τα λόγια είναι περιττά...

2 comments:

  1. Δηλαδή αν στις επόμενες μέρες βγει θέμα στις ειδήσεις για νεαρή κοπέλα που βγήκε γυμνή στην Ομόνοια, θα μπορώ με ασφάλεια να βγω στα κανάλια και να δηλώσω (όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο καθωσπρεπισμού) "Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, πάντα φαινόταν ήσυχος άνθρωπος που δεν δημιουργούσε προβλήματα!";

    BTW, να υποθέσω ότι μετά την αλλαγή στο blog theme θα επακολουθήσει πληθώρα αναρτήσεων υπό την επικεφαλίδα "G-icky V-eeky";

    ReplyDelete
  2. Το layout είναι καθαρά δοκιμαστικό, όχι τίποτα αλλά μην νομίζουν οι μαθητές ότι δεν ξέρουμε και τι μας γίνεται :Ρ

    Όσο για την τρελή στην Ομόνοια, κρίμα είναι να σε βάλω να λες ψέματα δημοσίως... "ήσυχος άνθρωπος"??? τσ τσ τσ

    ReplyDelete